RIVIJERA Sunny resort By Valamar
Makarska |

Tripadvisor
Tripadvisor utazók véleménye

Sajnos nincs megjeleníthető adatunk!

Időpont módosítása
Nem talált árat, vagy mást szeretne?
Érdeklődjön nálunk, segítünk!

Szobák és árak

Elérhető szobák

Kiválasztott időpont: 2019.08.23 - 2019.08.30∋ghts=
A kiválaszott időpontban nem találtunk elérhető szobákat! Módosítsa a keresést, válasszon másik dátumot!

Leírás

A Rivijera Sunny Resort by Valamar egy 9 pavilonból álló komplexum. A szobák, a recepció és az étterem a főépületben található. Az olajfákkal körülvett szálloda 1,5 km-re fekszik Makarska városközpontjától, és ingyenes wifit, ingyenes parkolót és különböző sportlétesítményeket, többek között teniszpályát és minigolfpályát kínál.

A szobák a komplexum területén szétszórva elhelyezkedő pavilonokban találhatók. Minden szoba ventilátorral, az olajfákra néző kilátással, íróasztallal, hűtőszekrénnyel és keményfa padlóval várja a vendégeket. A szobákhoz zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel ellátott, saját fürdőszoba is tartozik.

Az egyéb sporttevékenységek mellett a vendégeket boccia, kosárlabda, kézilabda és röplabda várja, a gyerekek pedig a játszótéren játszhatnak. A strandon különféle vízi sportok űzhetők.

Különféle hajókirándulások, túrázás, valamint a Cetina-folyón rafting kérésre rendelkezésre áll. Gyógy- és wellnessközpont 1 km-re található.

A városközpontban különböző üzletek, kávézók és éttermek találhatók. Makarska óvárosa a főtérről ismert, ahol a Szent Márk-székesegyházat, a ferences kolostort, valamint a színpompás virág- és gyümölcspiacot is felfedezhetik a vendégek.

Makarska kompkikötője és autóbusz-állomása 1,5 km-re helyezkedik el. Split és az UNESCO által védett Diokletianus palota 60 km-re található a szálláshelytől.

Hotel Szolgáltatások

A szállás az alábbi szolgáltatásokkal várja Önt: