Biztosítás

Honlapunkon található szállásáraink nem tartalmazzák sem a sztornóbiztosítást (útlemondási biztosítást), sem a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (BBP-t).

A sztornóbiztosítás előre nem látható okok – betegség, baleset, családban történt haláleset, stb. – miatti, az utas részéről történő elállás, illetve útmegszakítás – az út során történő betegség, baleset, családban történt haláleset stb. – miatti korábbi hazautazás esetére nyújt fedezetet, mely biztosítás a Kompas útjaira, a kiadott részvételi jeggyel (voucher) együtt érvényes. Az útlemondási biztosítás amennyiben utasbiztosítással (BBP-biztosítással) együtt kötik, úgy mértéke a teljes részvételi díj 4%-a. Külön csak sztornóbiztosítás kötése esetén a biztosítás díja a teljes részvételi díj 5%-a. Ha a szállásfoglalás időpontjában történik meg a biztosítások megkötése, úgy a biztosítás díját a szállásdíj előlegével együtt kell megfizetni. További információ kollégáinktól kérhető.

Mind a sztornó-, mind a BBP biztosítás (baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás) irodánkban köthető, és utóbbi esetén a többféle lehetőség közül kiemelnénk az EUB NÍVÓ-t, melyet nálunk kedvezményesen, 450 Ft/fő/nap áron köthet meg.

Tengerparti nyaralásokhoz a TENGERPART NÍVÓ nevű biztosítási csomagot ajánljuk, melynek ára 480 Ft/fő/nap.


Irodánk biztosító partnere az EUB (Európai Utazási Biztosító Zrt.)


Utasbiztosítás információk (BBP)
Storno biztosítás információk
Biztosítási feltételek (BBP és Storno)