A Kompas csoport

A KOMPAS BUDAPESTI IRODÁJÁNAK  RÖVID TÖRTÉNETE

Budapesti irodánk 1992-től  aktív résztvevője a magyar turisztikai piacnak.
Tevékenységeink között szerepel a kiutaztatás illetve a beutaztatás, különböző program és rendezvényszervezés, konferenciák, workshopok, incentive utak szervezése, egyéni, egyedi és zárt csoportos valamint társasutazások összeállítása és értékesítése.

Az utazásszervezés szempontjából teljes cégcsoportunk, így budapesti irodánk fő célországa is Horvátország valamint Szlovénia, amely desztinációk tekintetében nemzetközi szinten is piacvezetőnek számítunk. Mindkét országban óriási szálláshelykínálattal és nagy férőhely kapacitásokkal, egyedi szálláshely ajánlatokkal rendelkezünk, így a legváltozatosabb - az egyszerűtől a luxusig terjedő - igényeket is ki tudjuk elégíteni. További külföldi desztinációnk között szerepel: Bosznia és Hercegovina, Montenegró és Olaszország.

Irodánk nagy hangsúlyt fektet Ügyfelei elégedettségére, ennek okán a tájékoztatástól az értékesítésen át, egészen a szolgáltatások biztosításáig nyomon követjük az utazások minden fázisát.

Törzsutas programunkkal és az ehhez kapcsolódó exclusive kedvezményekkel több tízezer elégedett ügyfelet szolgálunk ki.

Nemzetközi irodahálózatunk - amely Horvátország és Szlovénia esetében is több kirendeltséget foglal magában - valamint több mint 63 éves jelenlétünk a nemzetközi idegenforgalmi piacon, továbbá szolgáltatásaink minősége mindenki számára megfelelő garanciaként szolgál a minőség, biztonság és ár/érték tekintetében.

Irodánkban több nyelven beszélő, magas szakmai képesítéssel rendelkező, felkészült és segítőkész munkatársaink szeretettel várják Önöket.

Irodánk valamennyi munkatársa nevében kellemes nyaralást és tartalmas pihenést kívánok Önnek és családjának!
 
KOMPAS, az ön adriai nagykövete
 

A szolgáltató tevékenységet engedélyező hatóság neve: Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal

Címe: 1124 Budapest, Németvölgyi út 37-39.
Elérhetőségei:
Telefon: 06 1 458 5541
Fax: 06 1 458 5847
www.mkeh.gov.hu

mkeh@mkeh.hu